Disco Spins Slot Recension

Om du gillar disco, dans och fest kommer du verkligen älska denna slot. Här får spelaren följa med till ett 70-talsdisco och dansa loss bland härliga filurer, platåskor och tidsenliga outfits. I bakgrunden spelas såklart klassisk discomusik. Här är det fullt med blinkade neonljus, coola illustrationer och riktigt snygg grafik. Alla symboler följer discotemat. Symbolerna av lägre värde utgörs av de vanliga siffrorna och bokstäverna (10, J, Q, K och A) i en lysande blå färg. Symbolerna av högre värde utgörs av olika figurer i färgerna blå, gul, röd, grön och lila. Scatter-symbolen är passande nog en discokula. Disco Spins Slot är en otroligt glad och dansant slot med välgjorda illustrationer, snygg grafik och skön discomusik i bakgrunden.

Disco Spins är en slot från den svenska spelleverantören NetEnt som återigen har levererat en estetiskt tilltalande, högkvalitativ och rolig slot. Disco Spins Slot har, precis som andra slots från NetEnt, riktigt grym grafik. Det som utmärker denna slot är det härliga temat med den passande bakgrundsmusiken. Den här sloten återskapar atmosfären från ett riktigt coolt 70-talsdisco. Som om det fantastiska temat inte vore nog är även Disco Spins full av roliga bonusfunktioner. Discokulan är symbolen som aktiverar bonusfunktionerna. Vid tre scatter-symboler får du välja free spins eller disco spins. Free spins ger 15 spins med en 3x vinstmultiplikator. Disco spins ger enbart tio free spins men hjulen innehåller bara dansare och scatter-symboler. En riktigt snygg och kul slot.

Vinstlinjer och insatser

Disco Spins är en slot med fem hjul, tre rader och 20 vinstlinjer. Återbetalningskvoten (RTP, return to player) är 96,4 %. Insatsen varierar från 1 till 10 mynt per linje och du måste spela på alla vinstlinjer. Myntstorleken varierar mellan 0,01 och 1 och den minsta satsningen är 0,20 och maximala satsningen är 200 euro per runda. Som spelare kan du alltså välja att spela på den nivå som passar dig bäst. Disco Spins Slot har många roliga bonusfunktioner som ökar vinstmöjligheterna. Free spins och disco spins är funktioner som ger spelare chansen att vinna en rejäl summa. Den här sloten är otroligt underhållande och fartfylld och passar dig som gillar variation i spelet.

Discotema och fantastiskt ljud

Disco Spins Slot tar med dig till dansgolvet på ett 70-talsdisco. Här pumpas discomusik i bakgrunden, dansgolvet blinkar i olika färger och discokulorna snurrar. Här möter du fem dansare i flera olika färger och får ta del av deras outfits som består av tidstypiska platåskor, utsvängda byxor och färgglada glasögon. Temat är mycket välgjort och genomgående, vilket verkligen skapar en disco-atmosfär. Disco Spins är snyggt, glatt och glittrigt. Som alltid levererar NetEnt slots med grym design men denna är en av de gladaste och härligaste. Samtliga symboler följer discotemat och den mest värdefulla, scatter-symbolen, utgörs av en glittrande discokula. Ta på dig platåskorna och följ med tillbaka till 70-talet och dansa loss på ett disco!

Bonusfunktioner – Free Spins & Disco Spins

Disco Spins Slot erbjuder mer än ett snyggt och festligt tema. Här finns även riktigt kul bonusfunktioner som ger stora vinstmöjligheter. Discokulan är symbolen som du vill få på hjulen eftersom den är spelets scatter-symbol som aktiverar bonusfunktionerna. Scatter-symbolen kan endast dyka upp på hjul 3, 4 eller 5. Vid tre scatter-symboler får du välja free spins eller disco spins. Free spins ger 15 spins med en 3x vinstmultiplikator. Under free spinsrundorna har du möjlighet att få fler scatter-symboler och återigen aktivera bonusfunktionen och få ännu fler free spins. Väljer du istället disco spins ger det enbart tio free spins men å andra sidan kommer hjulen då enbart innehålla dansare och scatter-symboler, vilket ökar vinstchanserna betydligt. Två eller fler scatter-symboler ger fler free spins under pågående bonusspel.

Disco Spins Slot Fördelar

Det finns mycket positivt att säga om denna glada och härliga slot från NetEnt, till exempel att temat är mycket välgjort och ger en verklig känsla av att befinna sig på ett disco på 70-talet. Bakgrundsmusiken förstärker den känslan. Bonusfunktionerna är riktigt roliga med många free spins och stora vinstmöjligheter.

Disco Spins Slot Nackdelar

Om du inte gillar discotemat eller discomusik bör du nog välja en annan slot, för denna slot handlar enbart om disco, dans och bonusfunktioner (med discotema).

Disco Spins Slot Sammanfattning

Om du gillar dans, disco och glitter är Disco Spins en perfekt slot för dig. Det är en riktigt glad och fartfylld slot med snygga illustrationer som tar med spelaren till ett disco på 70-talet bland platåskor, dansare och glimmande discokulor. Detta är ett av de härligaste och gladaste spelen från den svenska spelleverantören NetEnt. Disco Spins Slot erbjuder även roliga och generösa bonusfunktioner med free spins. Om du lyckas aktivera bonusfunktionen får du välja mellan free spins och disco spins. Båda ger free spins men olika antal och under olika förutsättningar. Riktigt kul! Insatsen varierar från 0,2 euro upp till hela 200 euro. Med andra ord passar Disco Spins många typer av spelare, både de som vill satsa högt och de som vill satsa lågt. Följ med tillbaka till 70-talet och dansa loss på discot!

Featured Casino
Minsta insättning är 100 kr
18+ Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller